KODI Fanklub Polska

Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
Zanim zadasz pytanie upewnij się że przeczytałeś: kodi.org.pl/index.php/component/content/...nim-zaczniesz-z-xbmc

TEMAT: YouTube nie działa

YouTube Padł 2014/12/15 19:31 #10367

  • artineo
  • Junior
  • artineo
  • Offline
  • Postów: 2
  • Pomógł: 0

  • KODI: raspbmc
mam to samo, tzn. filmy vevo nie działają, "Nie udało się odtworzyć jednego lub więcej plików. Sprawdź szczegóły w pliku dziennika"

wersja pluginu youtube 4.4.10
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

YouTube Padł 2014/12/15 21:25 #10368

  • piogol
  • Junior
  • piogol
  • Offline
  • Postów: 26
  • Pomógł: 0

  • KODI: kodi
  • OS: Windows 7.
  • NAS: nie
  • MySQL: nie
  • Sterowanie: klawiatura, mysz, pilot, tablet
  • HTPC: GA-A55-DS2
Znalazłem rozwiązanie. Należy wymienić plik youtubeplayer.py. piszę z tabletu wiec trudno mi wkleic linki.
1.Generalnie wpisz w googlach 'vevo xbmc nor work' tam znajdziesz ten plik.
2. Odnajdz plugin na dysku. U mnie w win7 .../appdata/xbmc.../pluton.YouTube.player
3.nadpisz lub usuń i wklej nowy plik. Zresetuj xbmc . u Mnie juz działa vevo.pozdrawiam



Ostatnio zmieniany: 2014/12/15 21:27 przez piogol. Powód: literowki
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

YouTube Padł 2014/12/17 21:44 #10405

  • artineo
  • Junior
  • artineo
  • Offline
  • Postów: 2
  • Pomógł: 0

  • KODI: raspbmc
Dla tych co im nie działa vevo na raspbmc. Mi pomogło zainstalowanie repo Bromix.
github.com/bromix/repository.bromix.stor...epository.bromix.zip
jest tam dodatek Youtube alpha.29. Mi działa wszystko
Pierwsze logowanie do YT przez www na kompie youtube.com/activate i wpisanie kodu, który się wyświetli na malinie po uruchomieniu dodatku, potem już działa
Ostatnio zmieniany: 2014/12/17 22:04 przez artineo.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

YouTube Padł 2015/01/04 23:49 #10555

  • lucasp
  • Junior
  • lucasp
  • Offline
  • Postów: 4
  • Pomógł: 0

  • KODI: 12
Witam, znalazłem rozwiązanie jakiś czas temu pod tym linkiem forum.kodi.tv/showthread.php?tid=79487&pid=1837643 może jest już kolejna wersja ale ja pobierałem stąd drive.google.com/file/d/0B8R_P390IQPOMVpKck5nUUxfZXM/view plik na podmiankę YouTubePlayer.py
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

YouTube Padł 2015/11/12 10:59 #12302

  • rootek
  • Junior
  • rootek
  • Offline
  • Postów: 10
  • Pomógł: 0

Witam od paru dni znowu nie dziala vevo na youtubie zainstalowalem na malince z kodi najnowszą wersje dodatku youtube 5.1.8 ale nie pomogło zamieniłem więc plik default.py w katalogu /home/osmc/ .kodi/addons/plugin.video.youtube na plik youtubeplayer.py i zmieniłem jego nazwę na default.py tez nie pomoglo

jakieś pomysły ?
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

YouTube Padł 2015/11/15 15:40 #12313

  • maczb
  • Junior
  • maczb
  • Offline
  • Postów: 1
  • Pomógł: 0

najnowsza wersja dodatku
github.com/bromix/plugin.video.youtube
i powinno działać
changlog:
5.1.10 (2015-11-13)
[fix] signature calculation (e.g. VEVO)
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

YouTube Padł 2016/03/07 10:02 #13203

  • bumbum35
  • Bywalec
  • bumbum35
  • Offline
  • Postów: 228
  • Pomógł: 12

  • KODI: 16 Isengard
  • OS: Openelec 6.3
  • Sterowanie: Philips Prestigo , Klawiatura Logitech
  • HTPC: HTPC na asrock z E350 w obudowie mini ITX
Aby yoytube działało , koniecznie trzeba się zalogowac na swoje konto. Pokaze nam się wpierw hasło do wpisania na stronie youtube.pl/avtivate, wpisujemy , zatwierdzamy i zaczyna nam się łądowac w kodi pasek. u mnie pokazał się drugi kod, byc moze coś źle przepisałem , ale wpisałem ponownie i zalogowało się. teraz jest ok. Youtube działa
Vevo które nie działało też zaczeło działać
Ostatnio zmieniany: 2016/03/07 10:03 przez bumbum35.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

YouTube Padł 2016/03/08 01:40 #13215

  • broda1725
  • Junior
  • broda1725
  • Offline
  • Postów: 90
  • Pomógł: 4

  • KODI: 15.2
  • OS: OpenElec 6.0.3
  • HTPC: Raspberry Pi 2 + radiatory + karta sd 16gb + dysk My Passport 500gb
Aktualne wersje działającego Youtube zawsze znajdziecie w tym temacie forum.kodi.tv/showthread.php?tid=200735&page=240
co do logowania zawsze jest podwójne hasło.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

YouTube Padł 2016/04/23 18:18 #13481

  • Piter
  • Autor Artykułów
  • Piter
  • Offline
  • Postów: 561
  • Pomógł: 61

  • KODI: Ostatni stabilny
  • OS: W10, OpenElec, Android, RRi
  • NAS: TAK
  • MySQL: TAK
  • Sterowanie: Logitech 300i, Logitech K400
  • HTPC: HTPC + RPi
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Re:YouTube nie działa 2017/01/10 15:01 #14327

  • ozmatox
  • Junior
  • ozmatox
  • Offline
  • Postów: 2
  • Pomógł: 0

  • KODI: Kodi 16.1 RC2
  • OS: Windows 10PRO
  • NAS: tak
  • MySQL: nie
  • Sterowanie: Yatse
  • HTPC: ASUS N73JF + Kodi
Jak mozna obejsc dzienny limit na YT? W nowejvwersji po wpisaniu api key nie dziala tzn mizna ogladacbdo 22:00

Wysłane z mojego HT6 przy użyciu Tapatalka
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Re:YouTube nie działa 2017/01/12 18:50 #14334

  • satman
  • Junior
  • satman
  • Offline
  • Postów: 88
  • Pomógł: 3

  • KODI: Kodi
  • OS: Windows 7, Android
  • NAS: nie
  • MySQL: nie
  • Sterowanie: Tak
  • HTPC: TV Box
Sprobuj tego rozwiazania opsanego w poscie #2991

forum.kodi.tv/showthread.php?tid=200735&page=200
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Moderatorzy: Regss, zet120, Admin
Zasilane przez Forum Kunena :: Diseño Zaragoza

Aby kontynuować, pokaż nam kim jesteś