KODI Fanklub Polska

Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
Zanim zgłosisz błąd lub pomysł na poprawkę do KODI Toolbox (XTB)
Sprawdź bugtracker: kodi.org.pl/nasze-projekty/xtb-issue-tracker
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Błąd ładowania pliku INFO

Błąd ładowania pliku INFO 2013/05/03 11:38 #4837

  • marx
  • Autor Artykułów
  • marx
  • Offline
  • Postów: 795
  • Pomógł: 41

  • KODI: 15.2
  • OS: Linux Debian
  • NAS: Nie
  • MySQL: Tak
  • Sterowanie: Logitech Harmony
Nagralem 2 filmy we wspolnym katalogu "Ciekawski George". W podkatalogu 1 "Ciekawski George" i w podkatalogu 2 "Ciekawski George 2".
W XTB wybralem tylko wspomniany na poczatku katalog.
Zescrapowalem pierwszy film (wszystko ok), wszcedlem do zakladki ustawien aby dodac zestaw, dodalem zestaw, proba powrotu na pirwsza zakladka zakonczyla sie bledem, nic w zakladce nie ma.
Restart i teraz po pobraniu widze tylko pierwszy juz zescrapowany film, drugiego nie widac bo wali bledem:
Szczegółowe informacje na temat wywoływania debugowania w trybie JIT (just in time)
zamiast tego okna dialogowego znajdują się na końcu tego komunikatu.
 
************** Tekst wyjątku **************
System.Xml.XmlException: Dane na poziomie głównym są nieprawidłowe. wiersz 88, pozycja 1.
   w System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e)
   w System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(String res, String arg)
   w System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseRootLevelWhitespace()
   w System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent()
   w System.Xml.XmlTextReaderImpl.Read()
   w System.Xml.XmlTextReader.Read()
   w xbmc.org.pl.Form1.ReadNfoInfo()
   w xbmc.org.pl.Form1.dataGridView7_CellEnter(Object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
   w System.Windows.Forms.DataGridView.OnCellEnter(DataGridViewCellEventArgs e)
   w System.Windows.Forms.DataGridView.OnCellEnter(DataGridViewCell& dataGridViewCell, Int32 columnIndex, Int32 rowIndex)
   w System.Windows.Forms.DataGridView.SetCurrentCellAddressCore(Int32 columnIndex, Int32 rowIndex, Boolean setAnchorCellAddress, Boolean validateCurrentCell, Boolean throughMouseClick)
   w System.Windows.Forms.DataGridView.SetAndSelectCurrentCellAddress(Int32 columnIndex, Int32 rowIndex, Boolean setAnchorCellAddress, Boolean validateCurrentCell, Boolean throughMouseClick, Boolean clearSelection, Boolean forceCurrentCellSelection)
   w System.Windows.Forms.DataGridView.MakeFirstDisplayedCellCurrentCell(Boolean includeNewRow)
   w System.Windows.Forms.DataGridView.OnRowCollectionChanged_PostNotification(Boolean recreateNewRow, Boolean allowSettingCurrentCell, CollectionChangeAction cca, DataGridViewRow dataGridViewRow, Int32 rowIndex)
   w System.Windows.Forms.DataGridViewRowCollection.OnCollectionChanged_PostNotification(CollectionChangeAction cca, Int32 rowIndex, Int32 rowCount, DataGridViewRow dataGridViewRow, Boolean changeIsDeletion, Boolean changeIsInsertion, Boolean recreateNewRow, Point newCurrentCell)
   w System.Windows.Forms.DataGridViewRowCollection.OnCollectionChanged(CollectionChangeEventArgs e, Int32 rowIndex, Int32 rowCount)
   w System.Windows.Forms.DataGridViewRowCollection.AddInternal(DataGridViewRow dataGridViewRow)
   w System.Windows.Forms.DataGridView.RefreshRows(Boolean scrollIntoView)
   w System.Windows.Forms.DataGridView.RefreshColumnsAndRows()
   w System.Windows.Forms.DataGridView.OnDataSourceChanged(EventArgs e)
   w System.Windows.Forms.DataGridView.set_DataSource(Object value)
   w xbmc.org.pl.Form1.DisplayInGrid(DataGridView grid, DataTable dt)
   w xbmc.org.pl.Form1.button8_Click(Object sender, EventArgs e)
   w System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)
   w System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e)
   w System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventArgs mevent)
   w System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
   w System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
   w System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m)
   w System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)
   w System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
   w System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
   w System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
 
 
************** Zestawy załadowane **************
mscorlib
    Wersja zestawu: 4.0.0.0
    Wersja Win32: 4.0.30319.296 (RTMGDR.030319-2900)
    CodeBase: file:///C:/WINNT/Microsoft.NET/Framework/v4.0.30319/mscorlib.dll
----------------------------------------
xmbcToolbox
    Wersja zestawu: 0.6.3.100
    Wersja Win32: 0.6.3.100
    CodeBase: file:///C:/Documents%20and%20Settings/Marek/Dane%20aplikacji/XBMC%20ToolBox/xmbcToolbox.exe
----------------------------------------
System.Windows.Forms
    Wersja zestawu: 4.0.0.0
    Wersja Win32: 4.0.30319.1002 built by: RTMGDR
    CodeBase: file:///C:/WINNT/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
----------------------------------------
System.Drawing
    Wersja zestawu: 4.0.0.0
    Wersja Win32: 4.0.30319.1001 built by: RTMGDR
    CodeBase: file:///C:/WINNT/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
----------------------------------------
System
    Wersja zestawu: 4.0.0.0
    Wersja Win32: 4.0.30319.1001 built by: RTMGDR
    CodeBase: file:///C:/WINNT/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
----------------------------------------
System.Data
    Wersja zestawu: 4.0.0.0
    Wersja Win32: 4.0.30319.237 (RTMGDR.030319-2300)
    CodeBase: file:///C:/WINNT/Microsoft.Net/assembly/GAC_32/System.Data/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Data.dll
----------------------------------------
System.Core
    Wersja zestawu: 4.0.0.0
    Wersja Win32: 4.0.30319.233 built by: RTMGDR
    CodeBase: file:///C:/WINNT/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Core/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Core.dll
----------------------------------------
System.Xml
    Wersja zestawu: 4.0.0.0
    Wersja Win32: 4.0.30319.233 built by: RTMGDR
    CodeBase: file:///C:/WINNT/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll
----------------------------------------
System.Configuration
    Wersja zestawu: 4.0.0.0
    Wersja Win32: 4.0.30319.1 (RTMRel.030319-0100)
    CodeBase: file:///C:/WINNT/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll
----------------------------------------
mscorlib.resources
    Wersja zestawu: 4.0.0.0
    Wersja Win32: 4.0.30319.1 (RTMRel.030319-0100)
    CodeBase: file:///C:/WINNT/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/mscorlib.resources/v4.0_4.0.0.0_pl_b77a5c561934e089/mscorlib.resources.dll
----------------------------------------
xmbcToolbox.resources
    Wersja zestawu: 0.6.3.100
    Wersja Win32: 0.6.3.100
    CodeBase: file:///C:/Documents%20and%20Settings/Marek/Dane%20aplikacji/XBMC%20ToolBox/pl/xmbcToolbox.resources.DLL
----------------------------------------
xmbcToolbox.resources
    Wersja zestawu: 0.6.3.100
    Wersja Win32: 0.6.3.100
    CodeBase: file:///C:/Documents%20and%20Settings/Marek/Dane%20aplikacji/XBMC%20ToolBox/pl-PL/xmbcToolbox.resources.DLL
----------------------------------------
System.Windows.Forms.resources
    Wersja zestawu: 4.0.0.0
    Wersja Win32: 4.0.30319.1 built by: RTMRel
    CodeBase: file:///C:/WINNT/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms.resources/v4.0_4.0.0.0_pl_b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.resources.dll
----------------------------------------
System.Numerics
    Wersja zestawu: 4.0.0.0
    Wersja Win32: 4.0.30319.1 built by: RTMRel
    CodeBase: file:///C:/WINNT/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Numerics/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Numerics.dll
----------------------------------------
System.Web
    Wersja zestawu: 4.0.0.0
    Wersja Win32: 4.0.30319.206 built by: RTMGDR
    CodeBase: file:///C:/WINNT/Microsoft.Net/assembly/GAC_32/System.Web/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Web.dll
----------------------------------------
System.Data.SQLite
    Wersja zestawu: 1.0.66.0
    Wersja Win32: 1.0.66.0
    CodeBase: file:///C:/Documents%20and%20Settings/Marek/Dane%20aplikacji/XBMC%20ToolBox/System.Data.SQLite.DLL
----------------------------------------
System.Transactions
    Wersja zestawu: 4.0.0.0
    Wersja Win32: 4.0.30319.1 (RTMRel.030319-0100)
    CodeBase: file:///C:/WINNT/Microsoft.Net/assembly/GAC_32/System.Transactions/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Transactions.dll
----------------------------------------
System.EnterpriseServices
    Wersja zestawu: 4.0.0.0
    Wersja Win32: 4.0.30319.1 (RTMRel.030319-0100)
    CodeBase: file:///C:/WINNT/Microsoft.Net/assembly/GAC_32/System.EnterpriseServices/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.EnterpriseServices.dll
----------------------------------------
System.Data.resources
    Wersja zestawu: 4.0.0.0
    Wersja Win32: 4.0.30319.1 (RTMRel.030319-0100)
    CodeBase: file:///C:/WINNT/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Data.resources/v4.0_4.0.0.0_pl_b77a5c561934e089/System.Data.resources.dll
----------------------------------------
System.xml.resources
    Wersja zestawu: 4.0.0.0
    Wersja Win32: 4.0.30319.1 built by: RTMRel
    CodeBase: file:///C:/WINNT/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Xml.resources/v4.0_4.0.0.0_pl_b77a5c561934e089/System.Xml.resources.dll
----------------------------------------
 
************** Debugowanie w trybie JIT **************
Aby włączyć debugowanie w trybie JIT (just-in-time), plik .config tej
aplikacji lub komputera (machine.config) musi mieć
wartość jitDebugging ustawioną w sekcji system.windows.forms.
Aplikacja musi być również skompilowana z włączonym
debugowaniem.
 
Na przykład:
 
<configuration>
    <system.windows.forms jitDebugging="true" />
</configuration>
 
Gdy debugowanie JIT jest włączone, wszystkie nieobsługiwane wyjątki
są wysyłane do debugera JIT zarejestrowanego na komputerze
i nie są obsługiwane w tym oknie dialogowym.

Dodatkowo XTB odsyla do blednej strony gdy wykryje nowa wersje.

Edit: wyglada na to ze parser xml'a sie sypie bo usuniecie xml naprawia blad, czyli niemozliwa jest edycja istniejacego xml'a

Edit 2: mam tez problem z filmem "Planeta 51". Zamiast listy filmow do wyboru pojawiaja sie czerwone iksy. Dopiero zmiana nazwy wyszukiwanego filmu na "Planeta" pomaga
Ostatnio zmieniany: 2013/09/24 14:26 przez Maciey.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Odp: 0.8.11 Ciekawski George 2013/05/03 18:40 #4843

  • Maciey
  • Senior
  • Maciey
  • Offline
  • Postów: 1213
  • Pomógł: 85

  • KODI: Kodi 14.0 “Helix”
  • OS: W7-64, OpenElec
  • NAS: Tak
  • MySQL: Tak
  • Sterowanie: Logitech 300i
  • HTPC: PC (SSD,AMD, RADEON) + RPi
Dzięki sprawdzę i poprawie po majowce



Zanim zapytasz - czytaj: TO. Logi wklejaj TUTAJ.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Odp: 0.8.11 Ciekawski George 2013/05/05 22:32 #4853

  • marx
  • Autor Artykułów
  • marx
  • Offline
  • Postów: 795
  • Pomógł: 41

  • KODI: 15.2
  • OS: Linux Debian
  • NAS: Nie
  • MySQL: Tak
  • Sterowanie: Logitech Harmony
W trybie auto jest nieuzupelniona tresc koncowego komunikatu:
Zakonczono! Rozpoznano {0} Filmow; Nie rozpoznano {1} filmów.
Przetwarzalem dwa filmy, oba poprawnie

Edit: i wciaz brakuje identyfikatora z imdb/tvdb a wiec filmy skanowane XTB nie dzialaja z pluginem do trakt.tv
Ostatnio zmieniany: 2013/05/07 17:24 przez marx.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

0.8.11 Ciekawski George 2013/05/26 11:02 #4996

  • marx
  • Autor Artykułów
  • marx
  • Offline
  • Postów: 795
  • Pomógł: 41

  • KODI: 15.2
  • OS: Linux Debian
  • NAS: Nie
  • MySQL: Tak
  • Sterowanie: Logitech Harmony
jest szansa na poprawę?
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

0.8.11 Ciekawski George 2013/05/28 00:36 #5005

  • Maciey
  • Senior
  • Maciey
  • Offline
  • Postów: 1213
  • Pomógł: 85

  • KODI: Kodi 14.0 “Helix”
  • OS: W7-64, OpenElec
  • NAS: Tak
  • MySQL: Tak
  • Sterowanie: Logitech 300i
  • HTPC: PC (SSD,AMD, RADEON) + RPi
Sorry niestety nie szybko (chwilowo zajety jestem duzym projektem w pracy...)
Jak pisalem w innym watku - XTB nie jest zaprojektowany do pracy z pod-pod-katalogami

Zaklada iz kazdy film jest w oddzielnym podkatalogu i wszystkie znajdują się w jednym glownym.

Tak wiec jezeli chcesz aby XBMC obsłużyło Ci 'George'ów' umieść odcinki w oddzielnych katalogach, a do zgrupowania uzyj movie sets.
Zanim zapytasz - czytaj: TO. Logi wklejaj TUTAJ.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

0.8.11 Ciekawski George 2013/05/28 20:52 #5008

  • marx
  • Autor Artykułów
  • marx
  • Offline
  • Postów: 795
  • Pomógł: 41

  • KODI: 15.2
  • OS: Linux Debian
  • NAS: Nie
  • MySQL: Tak
  • Sterowanie: Logitech Harmony
Mam każdy film w oddzielnym katalogu. Postaraj się przeczytać dokładnie cały wątek. Sypie się parser xml. Odpisałeś kompletnie nie na temat powołując się na jakiś zupełnie inny wątek nie mający nic wspólnego z lista błędów które zgłosiłem w tym
Ostatnio zmieniany: 2013/05/28 20:56 przez marx.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

0.8.11 Ciekawski George 2013/05/29 04:53 #5011

  • Maciey
  • Senior
  • Maciey
  • Offline
  • Postów: 1213
  • Pomógł: 85

  • KODI: Kodi 14.0 “Helix”
  • OS: W7-64, OpenElec
  • NAS: Tak
  • MySQL: Tak
  • Sterowanie: Logitech 300i
  • HTPC: PC (SSD,AMD, RADEON) + RPi
Napisales:
Nagralem 2 filmy we wspolnym katalogu "Ciekawski George". W podkatalogu 1 "Ciekawski George" i w podkatalogu 2 "Ciekawski George 2".

Czy sypie się parser jak umieścisz te filmy poza wspolnym katalogiem ?



Tak jak pisałem chwilowo jestem zasypany więc poprawiam jedynie krytyczne błędy
Zanim zapytasz - czytaj: TO. Logi wklejaj TUTAJ.
Ostatnio zmieniany: 2013/05/29 04:54 przez Maciey.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

0.8.11 Ciekawski George 2013/05/30 07:24 #5019

  • marx
  • Autor Artykułów
  • marx
  • Offline
  • Postów: 795
  • Pomógł: 41

  • KODI: 15.2
  • OS: Linux Debian
  • NAS: Nie
  • MySQL: Tak
  • Sterowanie: Logitech Harmony
Sypie się niezależnie czy w katalogu czy nie. Przecież mam to w podkatalogu tylko po to aby nie wczytywać całej biblioteki na raz do xtb. Jeszcze raz napisze. Każdy film ma swój osobny katalog. Sypie się parser xml przy wczytywaniu nfo. W poprzednich wersjach nie było takiego problemu.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

0.8.11 Ciekawski George 2013/06/13 19:43 #5122

  • Maciey
  • Senior
  • Maciey
  • Offline
  • Postów: 1213
  • Pomógł: 85

  • KODI: Kodi 14.0 “Helix”
  • OS: W7-64, OpenElec
  • NAS: Tak
  • MySQL: Tak
  • Sterowanie: Logitech 300i
  • HTPC: PC (SSD,AMD, RADEON) + RPi
Nie udaje mi się tego odtworzyć u siebie...
Zrobiłem jak opisałeś:

marx napisał:
Nagralem 2 filmy we wspolnym katalogu "Ciekawski George". W podkatalogu 1 "Ciekawski George" i w podkatalogu 2 "Ciekawski George 2".
W XTB wybralem tylko wspomniany na poczatku katalog.
Zescrapowalem pierwszy film (wszystko ok), wszcedlem do zakladki ustawien aby dodac zestaw, dodalem zestaw, proba powrotu na pirwsza zakladka zakonczyla sie bledem, nic w zakladce nie ma.
Restart i teraz po pobraniu widze tylko pierwszy juz zescrapowany film, drugiego nie widac bo wali bledem:


Możesz mi wysłać ten błedny NFO do analizy ?
Załączniki:
Zanim zapytasz - czytaj: TO. Logi wklejaj TUTAJ.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

0.8.11 Ciekawski George 2013/06/13 21:44 #5124

  • marx
  • Autor Artykułów
  • marx
  • Offline
  • Postów: 795
  • Pomógł: 41

  • KODI: 15.2
  • OS: Linux Debian
  • NAS: Nie
  • MySQL: Tak
  • Sterowanie: Logitech Harmony
No to po kolei kroki które wykonuje:
1. Zakładam katalog
x:\filmy\ola\pojedyncze\1\2\
2. Wgrywam do niego plik: Ciekawski George.avi o rozmiarze około 700MB (małych plików XTB nie widzi)
3. Włączam XTB i wskazuje katalog
X:\filmy\ola\pojedyncze\1
4. klikam Pobierz
5.Dostaje komunikat Brakujące filmy: 1
6. Klikam filmweb
7. Wybieram: ciekawski george 2006
8. Na pytanie "chcesz nagrać plik NFO?" odpowiadam Tak
9. Otrzymuje komunikat: Nagranie zakończone powodzeniem jako:
x:\filmy\ola\pojedyncze\1\2\Ciekawski George.nfo. Klikam ok
10. Otrzymuje komunikat: "Pomyślnie zmieniono nazwe katalogu". Klikam ok.
11. Natychmiast klikam w wiersz na liście i otrzymuje błąd:
Szczegółowe informacje na temat wywoływania debugowania w trybie JIT (just in time)
zamiast tego okna dialogowego znajdują się na końcu tego komunikatu.

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]


Mam nadzieję że to wystarczy to powtórzenia błędu. Załączam screen z opcjami i inne.
Załączniki:
Ostatnio zmieniany: 2013/06/14 11:19 przez Maciey.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

0.8.11 Ciekawski George 2013/06/14 11:21 #5125

  • Maciey
  • Senior
  • Maciey
  • Offline
  • Postów: 1213
  • Pomógł: 85

  • KODI: Kodi 14.0 “Helix”
  • OS: W7-64, OpenElec
  • NAS: Tak
  • MySQL: Tak
  • Sterowanie: Logitech 300i
  • HTPC: PC (SSD,AMD, RADEON) + RPi
Dzięki - zerknę dzisiaj. Czy XTB nagrywa to NFO ?
Jak tak to poprosiłbym o załączenie tego pliku
Zanim zapytasz - czytaj: TO. Logi wklejaj TUTAJ.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

0.8.11 Ciekawski George 2013/06/14 13:08 #5129

  • Qca
  • Junior
  • Qca
  • Offline
  • Postów: 37
  • Pomógł: 1

  • KODI: zawsze najnowsza
  • OS: Windows7 64bit
  • NAS: Tak
  • MySQL: Nie
  • Sterowanie: Pilot
  • HTPC: Piękny
Helou

Postaram się pomóc.

Wydaje mi się że jak dostałeś info ze XTB zmienił nazwę katalogu pliku który dodawałeś do bazy to aby uniknąć występowania tego błędu należy ponownie kliknąć pobierz, ponieważ wszystkie dane (film nfo fanart itd) są już w innym katalogu.
A najlepiej jeszcze przed kliknięciem pobierz dodać ten film do bazy XBMC, czyli w xbmc wybrać PPM przeszukaj nowe materiały.


Pozdrawiam
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

0.8.11 Ciekawski George 2013/06/14 14:00 #5134

  • Maciey
  • Senior
  • Maciey
  • Offline
  • Postów: 1213
  • Pomógł: 85

  • KODI: Kodi 14.0 “Helix”
  • OS: W7-64, OpenElec
  • NAS: Tak
  • MySQL: Tak
  • Sterowanie: Logitech 300i
  • HTPC: PC (SSD,AMD, RADEON) + RPi
XTB powinno obsługiwać zmianę katalogu przez samego siebie. Pozatm widać że on czyta ten XML po zmianie katalogu...

Dziwne - powtórzyłem kroki podane marx'a i nie mam tego problemu.
Zdaje się ze Marx pisał że po tym zabiegu już nawet po restarcie XTB ma problem z odczytaniem XMLa z NFO?

Prosba o zepsuty NFO to przeanalizuje u siebie...
Zanim zapytasz - czytaj: TO. Logi wklejaj TUTAJ.
Ostatnio zmieniany: 2013/06/14 14:00 przez Maciey.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

0.8.11 Ciekawski George 2013/06/15 11:10 #5138

  • marx
  • Autor Artykułów
  • marx
  • Offline
  • Postów: 795
  • Pomógł: 41

  • KODI: 15.2
  • OS: Linux Debian
  • NAS: Nie
  • MySQL: Tak
  • Sterowanie: Logitech Harmony
nie wiem czy to zepsuty nfo, bo xbmc go wczytuje ok
niemniej zalaczam go

This message has an attachment file.
Please log in or register to see it.

Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

0.8.11 Ciekawski George 2013/06/15 12:59 #5139

  • Maciey
  • Senior
  • Maciey
  • Offline
  • Postów: 1213
  • Pomógł: 85

  • KODI: Kodi 14.0 “Helix”
  • OS: W7-64, OpenElec
  • NAS: Tak
  • MySQL: Tak
  • Sterowanie: Logitech 300i
  • HTPC: PC (SSD,AMD, RADEON) + RPi
XTB faktycznie na nim sie wywala - zerknę pozniej co sie dzieje
Dziwne ze ja nie moge tego powtórzyć...
Zanim zapytasz - czytaj: TO. Logi wklejaj TUTAJ.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Re:0.8.11 Ciekawski George 2013/06/15 13:36 #5140

  • marx
  • Autor Artykułów
  • marx
  • Offline
  • Postów: 795
  • Pomógł: 41

  • KODI: 15.2
  • OS: Linux Debian
  • NAS: Nie
  • MySQL: Tak
  • Sterowanie: Logitech Harmony
Być może masz inaczej ustawione opcje, i tworzy się inny nfo
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Re:Odp: Re:0.8.11 Ciekawski George 2013/06/15 15:16 #5142

  • Maciey
  • Senior
  • Maciey
  • Offline
  • Postów: 1213
  • Pomógł: 85

  • KODI: Kodi 14.0 “Helix”
  • OS: W7-64, OpenElec
  • NAS: Tak
  • MySQL: Tak
  • Sterowanie: Logitech 300i
  • HTPC: PC (SSD,AMD, RADEON) + RPi
marx napisał:
Być może masz inaczej ustawione opcje, i tworzy się inny nfo

To co widzę na szybko to masz ustawiony tryb mixed i tutaj może być problem którego nie oprogramowalismy
Sprawdzę wieczorem
Zanim zapytasz - czytaj: TO. Logi wklejaj TUTAJ.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Re:Odp: Re:0.8.11 Ciekawski George 2013/07/21 17:20 #5399

  • marx
  • Autor Artykułów
  • marx
  • Offline
  • Postów: 795
  • Pomógł: 41

  • KODI: 15.2
  • OS: Linux Debian
  • NAS: Nie
  • MySQL: Tak
  • Sterowanie: Logitech Harmony
i jak tam idzie sprawdzanie?
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Re:Odp: Re:0.8.11 Ciekawski George 2013/07/25 01:26 #5421

  • Maciey
  • Senior
  • Maciey
  • Offline
  • Postów: 1213
  • Pomógł: 85

  • KODI: Kodi 14.0 “Helix”
  • OS: W7-64, OpenElec
  • NAS: Tak
  • MySQL: Tak
  • Sterowanie: Logitech 300i
  • HTPC: PC (SSD,AMD, RADEON) + RPi
Wygląda na to że mamy tutaj problem z kodowaniem (polskie literki czasem bolą XTB).
Sprawdzę dokładniej i poprawię w nowej wersji.
Zanim zapytasz - czytaj: TO. Logi wklejaj TUTAJ.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Re:0.8.11 Ciekawski George 2013/07/25 14:34 #5422

  • marx
  • Autor Artykułów
  • marx
  • Offline
  • Postów: 795
  • Pomógł: 41

  • KODI: 15.2
  • OS: Linux Debian
  • NAS: Nie
  • MySQL: Tak
  • Sterowanie: Logitech Harmony
Dzięki to czekam
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
  • Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Regss, zet120, Admin
Zasilane przez Forum Kunena :: Diseño Zaragoza

Aby kontynuować, pokaż nam kim jesteś