KODI Fanklub Polska

Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
Zanim zadasz pytanie upewnij się że przeczytałeś: kodi.org.pl/index.php/component/content/...nim-zaczniesz-z-xbmc

TEMAT: Brak wtyczek w repozytorium

Brak wtyczek w raspberry pi 2 2015/04/27 21:32 #11575

  • aewo
  • Junior
  • aewo
  • Offline
  • Postów: 2
  • Pomógł: 0

  • KODI: 14.2
  • OS: OpenElec 5.0.8
  • Sterowanie: Yatse
Witam wszystkich.
To mój pierwszy post na forum więc proszę o wyrozumiałość.
Mam zainstalowane OpenElec na mojej Malince,ale niestety nie"widzi" ona żadnych oryginalnych wtyczek. Gdy wchodzę w Kodi Add-on repository niestety żadna lista się nie pojawia. Malinka połączona jest z internetem.
Przeszukałem forum, ale niestety nic nie znalazłem chyba że źle szukam.
Będę wdzięczny za pomoc.

Wysłane z mojego HTC One_M8
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Brak wtyczek w raspberry pi 2 2015/04/28 10:39 #11580

  • Zbychu
  • Senior
  • Zbychu
  • Offline
  • Postów: 871
  • Pomógł: 74

  • KODI: Najnowsza Beta
  • OS: OpenElec, W7-64
  • NAS: TAK
  • MySQL: TAK
  • Sterowanie: Piloty: Logitech 300i, Medion x10, Key: Logitech k400, Android Remore: Yatse
  • HTPC: 2xPC + RPi, czasem Android
Próbowałeś sposobów z naszego FAQ #44

xbmc.org.pl/faq



Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Brak wtyczek w raspberry pi 2 2015/05/09 08:24 #11613

  • aewo
  • Junior
  • aewo
  • Offline
  • Postów: 2
  • Pomógł: 0

  • KODI: 14.2
  • OS: OpenElec 5.0.8
  • Sterowanie: Yatse
Przepraszam że dopiero teraz odpowiadam, ale wcześniej nie miałem czasu ze względu na problemy rodzinne. Wracając do tematu. Dziś ponownie włączyłem malinkę i nadal to samo. Korzystałem ze sposobów, które są na forum i nadal nic. Przeinstalowanie systemu też nic nie daje.

Edit: Zainstalowałem system na innej karcie i problem się rozwiązał. Jeszcze raz zainstalowałem na starej karcie i problem występuje. Obie karty klasy 10 tyle że jedna Toshiby (problemowa) , a druga Sandiska.
Ostatnio zmieniany: 2015/05/10 07:31 przez aewo. Powód: Rozwiązanie problemu
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Moderatorzy: Regss, zet120, Admin
Zasilane przez Forum Kunena :: Diseño Zaragoza

Aby kontynuować, pokaż nam kim jesteś