KODI Fanklub Polska

Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: XBMC Toolbox - nie pokazuje zawartosci bazy

XBMC Toolbox - nie pokazuje zawartosci bazy 2012/11/24 19:30 #2599

  • tOmki
  • Junior
  • tOmki
  • Offline
  • Postów: 46
  • Pomógł: 1

  • KODI: 12.2
  • NAS: TAK
  • MySQL: NIE
  • Sterowanie: Logitech Harmony 300
Próbuje otworzyć lokalnie bazę, ale po wyborze pliku myvideos i kliknięciu Pobierz nic się nie dzieje - pokazują się tylko nagłówki kolumn. W sumie korzystam z OpenELEC, ale chyba problemu nie powinno być.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

XBMC Toolbox - nie pokazuje zawartosci bazy 2012/11/27 01:01 #2616

  • Maciey
  • Senior
  • Maciey
  • Offline
  • Postów: 1213
  • Pomógł: 89

  • KODI: Kodi 14.0 “Helix”
  • OS: W7-64, OpenElec
  • NAS: Tak
  • MySQL: Tak
  • Sterowanie: Logitech 300i
  • HTPC: PC (SSD,AMD, RADEON) + RPi
Jaką wersje XBMC uzywasz ?
XTB nie wyswietla obecnie poprawniednaych z 12.0 (Frodo)...



Zanim zapytasz - czytaj: TO. Logi wklejaj TUTAJ.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

XBMC Toolbox - nie pokazuje zawartosci bazy 2012/11/27 05:49 #2620

  • tOmki
  • Junior
  • tOmki
  • Offline
  • Postów: 46
  • Pomógł: 1

  • KODI: 12.2
  • NAS: TAK
  • MySQL: NIE
  • Sterowanie: Logitech Harmony 300
Wersja 11
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Odp: XBMC Toolbox - nie pokazuje zawartosci bazy 2012/11/27 08:25 #2624

  • Maciey
  • Senior
  • Maciey
  • Offline
  • Postów: 1213
  • Pomógł: 89

  • KODI: Kodi 14.0 “Helix”
  • OS: W7-64, OpenElec
  • NAS: Tak
  • MySQL: Tak
  • Sterowanie: Logitech 300i
  • HTPC: PC (SSD,AMD, RADEON) + RPi
Więc powinno działać
Wygląda zatem na błędne ustawienia komputera zdalnego

Postaram się jakoś w niedługim czasie to udokumentować tymczasem sprawdź proszę nasze forum temat był już poruszany i może znajdziesz odpowiedź
Zanim zapytasz - czytaj: TO. Logi wklejaj TUTAJ.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Odp: XBMC Toolbox - nie pokazuje zawartosci bazy 2012/11/27 21:18 #2636

  • tOmki
  • Junior
  • tOmki
  • Offline
  • Postów: 46
  • Pomógł: 1

  • KODI: 12.2
  • NAS: TAK
  • MySQL: NIE
  • Sterowanie: Logitech Harmony 300
Jedynie co pokazuje to:
- Duplikaty filmów,
- Gatunki - zmiana,
- Gatunki - tłumaczenia.

Świeża instalacja OpenELEC z XBMC 12, dodane ok. 10 filmów do biblioteki.
Katalog database zgrany na komputer lokalny i problem ten sam.

Program już działa, chyba firewall coś mi blokował.
Ostatnio zmieniany: 2012/11/30 15:34 przez tOmki.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Moderatorzy: Regss, zet120, Admin
Zasilane przez Forum Kunena :: Diseño Zaragoza

Aby kontynuować, pokaż nam kim jesteś