Jeszcze raz wystąpię tutaj w roli beta testera i dokonam zakupu w/w pseudo AmbiLight-a.
www Projektu
W tym wątku będę pisał o swoich wrażeniach dot. gadżetu.
Pierwszy kontakt przez formularz na stronie
lightpack.pl/ zaskoczył mnie dość pozytywnie. Szybko dostałem zwrotnego maila z prośbą o podanie telefonu, celem przedstawienia oferty. Po podaniu nr-u telefonu, wieczorem skontaktowała się ze mną dość sympatyczna postać rodzaju męskiego. W rozmowie telefonicznej Sprzedawca nie usiłował wciskać mi tzw. kitu. Przedstawił wszystkie informacje na temat produktu. Zaoferował wersję troszkę zmodyfikowaną pod moją 60" kolubrynę.
Podstawowa kompletna wersja z zasilaniem 12V kosztuje 180 zł + koszty przesyłki.
Wersja rozszerzona dla mnie po krótkich negocjacjach ma zamknąć się w kwocie 250 zł wraz z przesyłką.
Na chwilę obecną nie ma jeszcze gotowego rozwiązania umożliwiającego estetyczny montaż elementów projekcyjnych. Trudno coś takiego stworzyć z uwagi na różne wielkości monitorów/telewizorów. Wstępnie mam pomysł, żeby zamontować diody za pomocą taśmy dwustronnej.
imageshack.us/photo/my-images/198/img20110826104448.jpg
Jak efekty oferowane przez ustrojstwo będą zadowalające to pokuszę się o zmontowanie stelaża z profili aluminiowych dedykowanych do montażu taśm LED/
Na tą chwile to wszystko. Czekam na towar...