Chromium

  • methanex
  • Junior
  • Offline
  • Postów: 4
  • Pomógł: 0
Witam wszystkich, nie mogę uruchomić CHROMIUM na openelec kodi 14.2 helix. z super repo sciagam ale jak klikam to zero reakcji. Poradzi ktoś jak ruszyć to ? pozdrawiam

  • Piter
  • Autor Artykułów
  • Offline
  • Postów: 561
  • Pomógł: 59
  • KODI: Ostatni stabilny
  • OS: W10, OpenElec, Android, RRi
  • NAS: TAK
  • MySQL: TAK
  • Sterowanie: Logitech 300i, Logitech K400
  • HTPC: HTPC + RPi
Wydawało mi sie ze to było w repo non-official OpenElec’a
Moze sprobuj z tamtad

  • methanex
  • Junior
  • Offline
  • Postów: 4
  • Pomógł: 0
Zainstalowany jest chromium tylko po instalacji zero reakcji

  • kobrawerde
  • Bywalec
  • Offline
  • Postów: 253
  • Pomógł: 30
  • KODI: Kodi 16 Jarvis
  • OS: LibreELEC-Mod-uvcvideo-7.0.2 / Linux Mint 18 Sarah
  • Sterowanie: OrigenAE RC153 / Streacom ST-IRPB
  • HTPC: LibreELEC (AeonNOX) / AT5IONT-I
Trochę dziwne ?…. na kodi 14.2 helix z tzw unofficjalrepo raczej przeglądarka chromium powinna działać. Na nowych wersjach OE np 6 i 7 już niestety nie ! …. twórca wycofał się z aktualizacji w/w pozycji:-( …. ale jest inna wersja i twórca zobacz tu:
openelec.tv/forum/128-addons/76645-addon…rowser-latest-stable
u mnie na OE6 działa …. ale jeśli OE masz na RPI to chyba żadna w/w wtyczka chromium nie jest kompatybilna:-(

  • Zbychu
  • Senior
  • Offline
  • Postów: 874
  • Pomógł: 107
  • KODI: Najnowsza Beta
  • OS: OpenElec, W7-64
  • NAS: TAK
  • MySQL: TAK
  • Sterowanie: Piloty: Logitech 300i, Medion x10, Key: Logitech k400, Android Remore: Yatse
  • HTPC: 2xPC + RPi, czasem Android
Potwierdzam – Chromium nie dziala na Malinach tylko na „duzych” htpc

Wątek odtworzony z archiwalnej wersji strony.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.