Wtyczka slideshow nie odtwarza zdjec z serwera

  • jutahjazz
  • OFFLINE
  • Junior
    Junior
  • Postów: 6
  • Oklaski:
  • KODI: 13.0
  • xbmcbuntu 13.0 gotham

Witam
Mam zainstalowane xbmcbuntu zainstalowałem wtyczkę wygaszacza “slideshow”. Niestety nie chce mi odtwarzać zdjęć z serwera, pokazuje się obraz ładowania i tak zostaje. Jak miałem poprzednią wersję xbmc to w ustawieniach wtyczki “slideshow” wyłączyłem w opcję “wylacz pamiec podreczna obrazow” i zdjęcia odtwarzały się bez problemu prosto z serwera. Teraz kilka godzin latają koła i nic nie startuje. Czy coś da się z tym zrobić?

Załączniki:

  • zet120
  • OFFLINE
  • Moderator
    Moderator
  • Postów: 332
  • Oklaski: 20
  • KODI: 16
  • Linux, Mac OS X, FreeBSD
Czy ta wtyczka jest jeszcze rozwijana?
W testowej wersji 14 oznaczona jest jako uszkodzona ze stosownym komentarzem i sugestią:

  • jutahjazz
  • OFFLINE
  • Junior
    Junior
  • Postów: 6
  • Oklaski:
  • KODI: 13.0
  • xbmcbuntu 13.0 gotham
Mam zainstalowane xbmc13 nie mam 14stki, instalowałem tez inne wtyczki typu slidshow i zachowują się tak samo

  • zet120
  • OFFLINE
  • Moderator
    Moderator
  • Postów: 332
  • Oklaski: 20
  • KODI: 16
  • Linux, Mac OS X, FreeBSD
Nie odtwarza zdjęć z serwera czyli dokładnie skąd?
Zainstalowałem tą sugerowaną wtyczkę czyli Picture Slideshow Screensaver i obrazki zgromadzone w folderze odtwarza poprawnie.

  • jutahjazz
  • OFFLINE
  • Junior
    Junior
  • Postów: 6
  • Oklaski:
  • KODI: 13.0
  • xbmcbuntu 13.0 gotham
Z serwera ftp. Same zdjęcia z serwera ftp działają bezproblemowo, tylko w wygaszaczu nie chcą się uruchomić

Wątek odtworzony z archiwalnej wersji strony.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.