Czy jest jakaś wtyczka umożliwiająca oglądanie zdjęć z konta Google+ w temacie?
minefield
Junior
Oklaski: 1
KODI: helix
openelec raspberry
jezeli się nie mylę Picasa
artur251
Junior
KODI: Kodi 14.0 “Helix
Raspmbc, Raspbian
Początkowo tez myślałem, że robi to Picasa, ale mimo zbieżności nazwy programu do wrzucania zdjęć do Google+ (program nazywa się Picasa:), wtyczka Pisaca dotyczy konta na Pisaca a nie na Google+. Bardzo bym się zdziwił, gdyby do tak popularnego serwisu jak Google+ nie było by wtyczki… ?
Piter
Autor Artykułów
Oklaski: 14
KODI: Ostatni stabilny
W10, OpenElec, Android, RRi
Z tego co wiem to program Pisasa uzywa Google+ jako miejsce przechowywania zdjec Wiec na zdrowy rozsadek wtyczki do Picassy powinny pokazywac zdjecia Google+ próbowałeś ?
Próbowałem styczkę która jest w standardzie z Kodi czyli forum.kodi.tv/showthread.php?tid=83499 i nie przechodzę tam autoryzacji <- bo autoryzacja dotyczy konta Pisaca a nie Google+
A widzisz wszystkie swoje zdjęcia czy czy tylko te do których był zrobiony album w Picassa? Bo ja po zalogowaniu widzę tylko te co były przez picasse wrzucane.
artur251
Junior
KODI: Kodi 14.0 “Helix
Raspmbc, Raspbian
Zdjęcia wrzucam do albumów przez Pisaca i widzę wszystkie albumy i zdjęcia.
satman
Junior
KODI: Kodi
Windows 7, Android
Działa, na dwóch urządzeniach Ale jest problem: Mam w katalogu ponad 700 zdjec, ale przegladac moge tylko 200 (2 strony po 100). Owszem, moge ustawic np 1000 zdjec na strone, ale to chyba oznacza, ze bede widzial 2×1000. A co jesli bede miał ponad 2000 zdjec? Da sie to jakoś obejść?