Kodi Audio Mixer rozumie że głośniki masz podpięte do ampli ? lub też każdy z głośników analogowo do karty muzycznej w kompie. w innym przypadku raczej nie podbijesz głośności na tylko jednym głośniku za mało danych przekazałeś żeby można było tworzyć jakiekolwiek mniej lub bardziej pomocne teorie
Tak, mam. Niestety nie ma możliwości zainstalowania, pojawia się komunikat „dodatek nie ma właściwej struktury”, próbowałem z innych źródeł oraz przy uruchomionym Kodi jako administrator i to samo. Wkleiłem też ręcznie folder do addons i też nic z tego. Rozumiem, że to jedyny dodatek?
7keys
Junior
Oklaski: 5
KODI: 15.2
linux mint 17, OpenElec 6.0
„dodatek nie ma właściwej struktury”
Jaką masz wersję kodi ? Domniemam że działasz na windows ? Może napisz w końcu jak masz podłaczone głośniki, jaki masz system, wersję kodi … Wiem że czasy trudne Wróżbiarstwo się rozwija Ale ja dopiero raczkuję w zgadywaniu …
Podpis w swoim profilu masz aktualny ? „KODI: Najnowsza oficjalna Windows 10 Home” ?
Jeżeli tak to niestety pozostaje Ci tylko operowanie z poziomu Windows. Wtyczka jest dla systemów linux’owych…