Witam, nie działa całe repozytorium Ramic’a, nie można ściągnąć żadnych wtyczek (AllTube, CinemaHD, Zalukaj i inne).
Proszę o szybkie działanie
kobrawerde
Bywalec
KODI: Kodi 17 Krypton
Sterowanie: OrigenAE RC153 / Streacom ST-IRPB
HTPC: LibreELEC (AeonNOX) / AT5IONT-I
Odpowiem Ci zatem szybko …to forum dotyczy przede wszystkim programu KODI i owszem także wtyczek ale oficjalnych. To repo należy raczej do nieoficjalnej części możliwości KODI …. więc z takimi pytaniami raczej tylko do twórców oprogramowania …. Ramic itd itp …na tym forum raczej nie uzyskacie odpowiedzi i podpowiedzi co do nieoficjalnych programów i możliwości KODI …. ale może pomoc uzyskasz j.w. wspomniałem
Ps. nie jestem administratorem forum ale na zdrowy rozum zamieszczanie informacji / podpowiedzi o nielegalnych wtyczkach zapewne narażało by to forum na kłopoty …. może Ci ktoś pomoże na PW pozdro!
Większość ludzi na forum używa właśnie tych wtyczek, czy to Specto czy Exodus, są ogólnie dostępne i jest wiele poradników jak je wgrywać nawet na kodi.org.pl czy innych tego typu stronach.
kobrawerde
Bywalec
KODI: Kodi 17 Krypton
Sterowanie: OrigenAE RC153 / Streacom ST-IRPB
HTPC: LibreELEC (AeonNOX) / AT5IONT-I
są ogólnie dostępne i jest wiele poradników jak je wgrywać nawet na kodi.org.pl
Jeśli są tak dostępne to sobie znajdź opisy na tym forum … powodzenia
Ps. ja osobiście nic nie mam do tego typu dodatków według zasady … kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień ..ale poczytaj choćby net temat : kodi.wiki/view/Official:Forum_rules/Banned_add-ons to może zrozuniesz że o pomoc zwracaj się raczej do : tworców oprogramowania