Problem z Napiprojekt

• orzechszek
  • Junior
  • KODI: orzechszek
  • HTPC: Kodi v.14

Witam,

Na Libreelec mam problem z pobieraniem napisów we wtyczce napiprojekt. Zawsze przy pierwszej próbie pobierania dostaję error a w logach wyrzuca:

14:10:14.969 T:140398018148096   ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--   - NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!  Error Type: <type 'exceptions.AttributeError'>  Error Contents: 'str' object has no attribute 'hexdigest'  Traceback (most recent call last):    File "/storage/.kodi/addons/service.subtitles.napiprojekt/service.py", line 197, in <module>Search(item)    File "/storage/.kodi/addons/service.subtitles.napiprojekt/service.py", line 91, in Searchmd5hash = d.hexdigest()  AttributeError: 'str' object has no attribute 'hexdigest'  -->End of Python script error report<--

Dopiero za którąś z kolejnych prób napisy zostają pobrane bez żadnej dodatkowej informacji w logach. Miał ktoś podobny problem?

• garry
  • Junior
  • KODI: 16
  • NAS: NIE
  • MySQL: NIE
  • Sterowanie: klawiatura
  • HTPC: Tablet i PC
Mi ich wtyka chyba nigdy dobrze nie działała, anyway nie ma takiej potrzeby bo i tak nie robi tego co apka napiprojektu, czyli dopasowanie pod wersje filmu :c

• orzechszek
  • Junior
  • KODI: orzechszek
  • HTPC: Kodi v.14
To jest fajne ze podaje tylko jedna wersje i ja przynajmniej nie miałem problemu z dopasowaniem. Inne wtyczki wyrzucają milion różnych wersji napisów, które mimo podanej wersji ripa w nazwie niekoniecznie pasują.

Wątek odzyskany z archiwalnej wersji strony.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.