Lekka skórka – jaka polecacie ? Forum 2 lutego 201525 stycznia 2021PiterOFFLINEAutor ArtykułówPostów: 550Oklaski: 14KODI: Ostatni stabilnyW10, OpenElec, Android, RRiKoledzy – szukam waszych rekomendacji nt lekkich skorek typu Confluence ale z mozliwościa (prostego) mapowania menu. Skórka powinna zuzywać mało zasobów – musi dzialać również na Malinie… Wrzucajcie prosze Wasze rekomendacje + koniecznie screena Do tej pory uzywałem Quartz ale jest niekompatybilna z KodiZbychuOFFLINESeniorPostów: 859Oklaski: 19KODI: Najnowsza BetaOpenElec, W7-64Ktoś polecał na naszym Forum skórkę Hybrid Testowałem przez moment na Malinie ale mi się osobiście cięła + nie była w pełni kompatybilna z OE 5Rudolf2OFFLINEJuniorPostów: 96Oklaski: 1KODI: Kodi 14OpenELEC (official) 5.0Również kilka testowalem na malinie, lecz żadna nie działała płynnie prócz domyslnej.PiterOFFLINEAutor ArtykułówPostów: 550Oklaski: 14KODI: Ostatni stabilnyW10, OpenElec, Android, RRiU mnie Quartz działal doskonale na Malinie. (CPU podkręcone do 950Mhz, system na USB) Niestety na Helix nie dzała więc musiałem wrócic do COnfluence ale tutaj nie jest altwo budować wlasne menu i rodzina nie lubi tego sterowaniamarxOFFLINEAutor ArtykułówPostów: 777Oklaski: 11KODI: 15.2Linux DebianJest jedna i najlepsza: ccm. Ma już praktycznie wszystko co trzeba i jest całkiem stabilna. PiterOFFLINEAutor ArtykułówPostów: 550Oklaski: 14KODI: Ostatni stabilnyW10, OpenElec, Android, RRiA screen zapodasz? marxOFFLINEAutor ArtykułówPostów: 777Oklaski: 11KODI: 15.2Linux DebianZrobiłem nawet artykuł na ten temat ale trzeba poczekać do końca miesiąca, chyba że admin zdecyduje inaczej. Póki co odsyłam do źródła forum.kodi.tv/showthread.php?pid=1874323#pid1874323bumbum35OFFLINEBywalecPostów: 205Oklaski: 7KODI: 16 IsengardOpenelec 6.3Rapier jest bardzo fajna ale Po jej zainstalowaniu trochę mi namieszała z odtwarzaniem filmów. Wysłane z Xiaomi Note za pomocą TapatalkaWątek odzyskany z archiwalnej wersji strony.