strasznie tnie

• manius19830
  • Junior
    Junior
  • Oklaski:
  • KODI:
Witam jestem tu nowy i nawet nie wiem gdzie tego posta napisac. chcialem sie zapytac dlaczego po wykupieniu konta premium dalej tnie sie xbmc? chcialem obejrzec dzis mecz barcelony z milanem ale chyba raczej nie da rady.Internet to 7 mbs

• Maciey
  • Senior
  • Oklaski: 22
  • KODI: Kodi 14.0 “Helix
  • W7-64, OpenElec
Nowy w xbmc ale czy nowy w temacie czytania ?

Podpowiem lewy górny róg forum …

• manius19830
  • Junior
    Junior
  • Oklaski:
  • KODI:
Ja wiem ze jest szukajka ,a le nie moge nic znalezc. prosilbym Was o podpowiedz:( .
czy wina lezy po mojej stronie czy np gdzie indziej. zalezy mi na obejrzeniu meczu dlatego wykupilem konto premium. ok 3 tyg tem rowniez wykupilem i ogladalem mecz Ligi Mistrzow i nie bylo problemu.Maciey rozumiem Twoja niechec do nowych , sam jestem adminem forum ale samochodowego. Jesli mozesz to prosilbym o podowiedz:(
wtyczke jaka posiadam to weeb

• Regss
  • MODERATOR
  • Oklaski: 44
  • KODI: XBMC 13 Gotham
  • Windows 7 x64
Nie chodzi raczej o szukajkę tylko o weeb.tv. Widzisz czerwony napis w lewym górnym rogu forum koło zielonego pirata?

• manius19830
  • Junior
    Junior
  • Oklaski:
  • KODI:
spoko, nie na te strone spojrzalem:P ups sorka. do kosza z tym

• Maciey
  • Senior
  • Oklaski: 22
  • KODI: Kodi 14.0 “Helix
  • W7-64, OpenElec
manius19830 napisał:

Maciey rozumiem Twoja niechec do nowych , sam jestem adminem forum samochodowego

A ja przyznam nie rozumiem skąd u ciebie niechęć do nowych na swoim forum. Przecież fora powstała po to aby pomagać nowym którzy w przyszłości są już starzy i pomagają nowym nowym:)

Na tym forum wszyscy są mile widziani a nowi forumowicze gorąco witani!

Jedyna rzecz która nie jest mile widziana to hejting i nie przestrzeganie regulaminu tego forum:)

Pozdrawiam serdecznie
Maciey

Wątek odtworzony z archiwalnej wersji strony.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.