Witam jestem tu nowy i nawet nie wiem gdzie tego posta napisac. chcialem sie zapytac dlaczego po wykupieniu konta premium dalej tnie sie xbmc? chcialem obejrzec dzis mecz barcelony z milanem ale chyba raczej nie da rady.Internet to 7 mbs
Maciey
Senior
Oklaski: 22
KODI: Kodi 14.0 “Helix
W7-64, OpenElec
Nowy w xbmc ale czy nowy w temacie czytania ?
Podpowiem lewy górny róg forum …
manius19830
Junior
Oklaski:
KODI:
Ja wiem ze jest szukajka ,a le nie moge nic znalezc. prosilbym Was o podpowiedz . czy wina lezy po mojej stronie czy np gdzie indziej. zalezy mi na obejrzeniu meczu dlatego wykupilem konto premium. ok 3 tyg tem rowniez wykupilem i ogladalem mecz Ligi Mistrzow i nie bylo problemu.Maciey rozumiem Twoja niechec do nowych , sam jestem adminem forum ale samochodowego. Jesli mozesz to prosilbym o podowiedz:( wtyczke jaka posiadam to weeb
Nie chodzi raczej o szukajkę tylko o weeb.tv. Widzisz czerwony napis w lewym górnym rogu forum koło zielonego pirata?
manius19830
Junior
Oklaski:
KODI:
spoko, nie na te strone spojrzalem:P ups sorka. do kosza z tym
Maciey
Senior
Oklaski: 22
KODI: Kodi 14.0 “Helix
W7-64, OpenElec
manius19830 napisał:
Maciey rozumiem Twoja niechec do nowych , sam jestem adminem forum samochodowego
A ja przyznam nie rozumiem skąd u ciebie niechęć do nowych na swoim forum. Przecież fora powstała po to aby pomagać nowym którzy w przyszłości są już starzy i pomagają nowym nowym
Na tym forum wszyscy są mile widziani a nowi forumowicze gorąco witani!
Jedyna rzecz która nie jest mile widziana to hejting i nie przestrzeganie regulaminu tego forum