Pobieranie Filmy Seriale itp itd

• lovelas1985@o2.pl
  • Junior
  • KODI: 12.0
  • NAS: TAK
  • MySQL: NIE
  • Sterowanie: KLAWIATURA
  • HTPC: Producent TOSHIBA Model TOSHIBA Windows 7 PC Klasyfikacja 3,3 Procesor AMD E – 300 APU with radeon ™ HD Graphic 1:30 GHz Zainstalowana pamiec ram 4.00 GB Dostepne (2,62GB) Typ systemu 32 Bitowy

Witam wszystkich bardzo serdecznie dzisiaj za instalowałem program XBMC skonfigurowalem go wedle poradnika na you tube i niby wszystko gra poza jednym nie mogę nic pobrać ani filmu ani serialu ponieważ nie widzę nigdzie pliku xbmc.log tutaj ktoś o nim opisuje xbmc.org.pl/forum/kategorie zresztą na innym forum też i teraz co robić jest jakchs inny sposób aby pobrać serial film proszę o pomoc pozdrawiam:)

• Regss
  • MODERATOR
  • KODI: XBMC 13 Gotham
  • NAS: Nie
  • MySQL: Tak
  • Sterowanie: Medion X10, Logitech K360
http://xbmc.org.pl/lista-artykulow/7-wystartowac-z-xbmc-czesc-1
http://xbmc.org.pl/lista-artykulow/8-wystartowac-z-xbmc-czesc-2-dodanie-filmow-do-biblioteki

• lovelas1985@o2.pl
  • Junior
  • HTPC: Producent TOSHIBA Model TOSHIBA Windows 7 PC Klasyfikacja 3,3 Procesor AMD E – 300 APU with radeon ™ HD Graphic 1:30 GHz Zainstalowana pamiec ram 4.00 GB Dostepne (2,62GB) Typ systemu 32 Bitowy
Dziekuję ale ja tu nie widzę tematu odnośnie samego pobierania i jak pobierać :-/
jeżeli napisalem nie jasno to np chodzi mi o to ze wchodze sobie na serial podoba mi sie chce go pobrac ale jak ?

• Regss
  • MODERATOR
  • KODI: XBMC 13 Gotham
  • NAS: Nie
  • Sterowanie: Medion X10, Logitech K360
Ale XBMC to nie program do pobierania filmów/seriali tylko do ich katalogowania. Czyli posiadasz filmy na dysku to za pomocą XBMC możesz je “ładnie” posegregować i wyświetlić.

• lovelas1985@o2.pl
  • Junior
więc o czym on pisze ?

www.zaradni.pl/technologia/jak-pobierac-…l-i-podobnych/1,8071

Jak pobierać darmowe filmy i seriale z serwisów tvnplayer, ipla, vod.tvp.pl i podobnych?
W internecie mamy kilka polskich serwisów VOD, które pozwalają za darmo oglądać seriale i filmy, jak np tvnplayer, ipla.tv, vod.tvp.pl brakuje im jednak pewnych funkcjonalności, jak np możliwości ściągnięcia sobie filmu na dysk do obejrzenia później albo możliwości korzystania z nich pod Linuksem. Na szczęście na wszytko jest sposób, który przedstawię.

• Maciey
  • Senior
  • KODI: Kodi 14.0 “Helix
  • NAS: Tak
  • Sterowanie: Logitech 300i
  • HTPC: PC (SSD,AMD, RADEON) + RPi
@lovelas1985 – przeczytaj proszę regulamin naszego Forum…
Nie podyskutujesz o nielegalnych streamingach / pirackich kopiach filmów tutaj….

XBMC nie zostało stworzone do propagowania piractwa !
(nawet jezeli do końca nie regulują tego lokalne przepisy…)

Wątek odtworzony z archiwalnej wersji strony.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.