| Witam xbmc-toolbox-setup-0-9-28 Problem polega na tym, iż mam skatalogowaną, uporządkowaną oraz dopiętą na ostatni guzik każdą pozycję filmową przez Xbmc Toolbox (każda pozycja jest w osobnym katalogu) ale kodi aktualizuje tylko 80% filmów a 20% pozostaje z indexem id w Xbmc Toolbox na 0. Pozdrawiam i proszę o dodatkowe pytani ewentualnie o gotową odpowiedź |
| Parę pytan: 1. Jaki scraper masz ustawiony ? (Ja uzywam Local NFO) |
| 1. Jaki scraper masz ustawiony ? (Ja uzywam Local NFO) 2. wrzuc log KODI, podaj nazwę przykladowego AVI ktorego kodi nie indexuje 3. czy to byla czysta instalacja KODI (np v.15) czu upgrade z 14stki ? (widziałem czasem ze po migracji różnie dziala) – zalecam czysta instalacje 4. próbowałeś wymusić re-scan biblioteki w KODI ? 1 Filmweb, Uniwersal Movie Odpowiedzi zakończone Wielkie dzięki za podpowiedź z scraperem local info i poszło zaciągnął wszystko Hurrrra |
| Filmy – pokazuje pozycje z biblioteki Video – to taki normalny przeglad per fiolder – jak np w Windzie i pokazuje JPGa ktory znajduje sie w katalogu z filmem Skoro nie masz posterów na “Filmy” cos nie tak sie zassało z NFO – sprawdz czy tam dobre sciezki XTB wstawił ? W “Filmy” na pozycji ktora nie ma obrazka mozesz wybrac odswiez dane i zobacz czy wowczas zaciagnie poster |
| Ścieżki są na pewno dobre wciskałem ręcznie na pozycji odśwież i poster wraca teraz pytanie Jak odświeżyć wszystko z automatu zamiast ręcznie każdy film trochę tego mam. |
| Moze z XTB wybrac – usun informacje o teksturach i obrazach ? Ew. znajdz plik textures*.db w userdata i skasuj go – wowczas Kodi od nowa je skeszuje |
Wątek odtworzony z archiwalnej wersji strony.