| Cześć, ostatnio zaktualizowałem kodi (na kodubintu) z wersji 14.x do 15.1 i wszystkie filmy HD zaczęły się zacinać ![]() PS Próbowałem wrócić do wersji 14 ale nigdzie nie mogę znaleźć poradnika jak to zrobić, wszystkie traktują o instalacji wersji najnowszej. |
| Walczyłem calą sobote z podobnym problemem. ![]() Teraz tak , u mnie były dwa problemy: 1. w kubuntu 14.04 nie ma obsługi mojej karty graficznej GT630 – musialem recznie instalowac drivery. Zobacz czy w zakaldce system w specyfikacji grafiki system rozpoznal poprawnie karte graficzna ktorej uzywasz. 2. problem z karta sieciowa – zintegrowana na plycie glownej ( Nvidia ) . Po upgradzie niestety filmy zaczely sie rwac a procek skakac do 100% mimo ze akcelerecaja podczas odtwarzania byla wlaczona. Brak rwania wszystko dziala poprawnie |
| p3k074 napisał: Walczyłem calą sobote z podobnym problemem. ![]() Teraz tak , u mnie były dwa problemy: 1. w kubuntu 14.04 nie ma obsługi mojej karty graficznej GT630 – musialem recznie instalowac drivery. Zobacz czy w zakaldce system w specyfikacji grafiki system rozpoznal poprawnie karte graficzna ktorej uzywasz. 2. problem z karta sieciowa – zintegrowana na plycie glownej ( Nvidia ) . Po upgradzie niestety filmy zaczely sie rwac a procek skakac do 100% mimo ze akcelerecaja podczas odtwarzania byla wlaczona. Brak rwania wszystko dziala poprawnie Dziękuję za rady. Próbowałem zrobić reinstalację sterownika do Redeona, ale wystąpiły jakieś błędy na których analizę nie mam ochotę tracić czasu |
Wątek odtworzony z archiwalnej wersji strony.