Witam, posiadam od jakiegoś miesiąca zainstalowanego na moim PC z win10 kodi-15.1-Isengard, nie grzebałem przy nim za wiele i z tego powodu nie miałem żadnych z nim problemów aż do dzisiaj. Dzisiaj postanowiłem iż wrzucę do mojego KODI wtyczkę od weeb tv( w głuwnej mierze tylko po to instalowałem KODI) i skonfiguruje wszystko tak żebym mógł sobie weeb tv oglądać na swoim TV ponieważ mam pod niego podpiety swój PC. Nie stety okazało się to dużo trudniejsze niż myslałem, na początku nie mogłem nigdzie znaleźć w opcjach jak mogę przeciągnąć KODIEGO z monitoru na tv, ale jak już wszystko sobie dograłem to zrobiła się straszna rzecz z którą nie mogę sobie poradzić i proszę o wsparcie. Cały program KODI wyświetla mi się teraz bez względu na kturym monitorze go ustawie tak jak by w trybie 3D, tylko mówie o tym trybie gdzie obrazy rużnokolorowe się na siebie nakładają i na prawde nie wiem co tym zrobić. Na początku działo sie tak jak w opcjach zaznaczałem żeby wyświetlał mi na pełny ekran ale jak potem to odchaczałem to wracało do normy, ale nie stety teraz nie chce. Dodam że próbowałem wszystkiego, we wszystkich zakładkach przywracałem ustawienia fabryczne i nic, deinstalacja całkowita programu i nowa instalacja to samo. Naprawde nie wiem co mogę zrobić i proszę o porady i pomoc, z góry dziękuje.