KODI 17.1 WYŁĄCZENIE NAPISÓW

• aseto
  • Junior
  • KODI: 17.1

Witam
Mam taki problem że podczas włączenia filmu automatycznie pojawiają mi się napisy. Przechodząc na ikonę napisy program pokazuje że są wyłączone a nadal cały czas się pokazują. Sprawdziłem w ustawieniach wszystko możliwe opcje powyłączania napisów a nadal cały czas mi się one wyświetlają. Pragnę nadmienić że napisy można wyłączyć w innych playerach tylko w kodi jest problem.
Proszę o jakąś pomoc bo jest to irytujące gdy się ogląda film z lektorem a nie mam pomysłu gdzie to można wyłączyć.

• sulimo
  • Junior
  • NAS: Nie
  • MySQL: Nie
  • Sterowanie: Flirc + JVC remote; Kore Android Remote; Rii
  • HTPC: CPU: Intel G3240 + Noctua NH-L9i; MB: AsRock Z97E-ITX/ac; RAM: Klevv Genuine 2x4GB 1600MHz; SDD: Samsung 830 128 GB & Samsung 850 EVO 120 GB; ODD: LG CA30N; HDD: WD RED 4TB; PSU: Silverstone SFX-L SX500-LG; CASE: OrigenAE S10V
Może przy tworzeniu pliku video ktoś zaznaczył wymuszanie wyświetlania napisów zawartych w kontenerze mkv.

A klawisz <T> na klawiaturze nie wyłącza?

• aseto
  • Junior
Dzięki.
Sprawdzę to wieczorem to napiszę

• aseto
  • Junior
Akurat używam android boxa na tv i nie nie wiem jak tu zrobić ta kombinację z klawiszem T. Gdy podlacze dysk natomiast pod tv to z aplikacji playera z tv mogę wejść w opcję napisy i wyłączyć natomiast juz na playerze kodi nie.

Wątek odtworzony z archiwalnej wersji strony.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.