Ikony stacji TV Forum kodi26 grudnia 201325 stycznia 2021smutoZasłużony OfflinePostów: 187Pomógł: 21 Niby banalne, alepodobają mi się ikony które robią sobie Niemcy code.google.com/p/mplogocreator/downloads/listwersja 1.1.0 ma szablon do tych które bym chciał “StreamedMP – Modern”fajne źródła znalazłem bitbucket.org/picons/logos/src/7e51393faf9b/tv/?at=masterale do efektu końcowego to dla mnie dużo pracy, może ktoś ma gotowe.Potrzebuję paczkę dla nc+pozdr. smutosmutoZasłużony OfflinePostów: 187Pomógł: 21po raz kolejny odkrywam, że brakuje gośccia mającego pojęcie o grafice.Ja takiego pojęcia nie mam, albo tego typu działanie nie sprawią mi radości.Nie ma już w mojej okolicy kklc, potrzebuję pomocy.BARDZO POTRZEBUJĘ POMOCY W ZAKRESIE GRAFIK’.smutosmutoZasłużony OfflinePostów: 187Pomógł: 21dobra, zrobiłem 60 piconów z paczki nc+ w stylu MediaPortal Streamedbędę w ramach wolnego czasu robił następneczy w ramach forum można się tym jakoś wspódzielić, czy nie ma to sensu?smutoMacieySenior OfflinePostów: 1213Pomógł: 89KODI: Kodi 14.0 “HelixOS: W7-64, OpenElecNAS: TakMySQL: TakSterowanie: Logitech 300iHTPC: PC (SSD,AMD, RADEON) + RPi smuto napisał:czy w ramach forum można się tym jakoś wspódzielić, czy nie ma to sensu?Oczywiście ze warto się dzielić Moze zamiast forum lepiej dział Download ?zet120Moderator OfflinePostów: 338Pomógł: 35KODI: 16OS: Linux, Mac OS X, FreeBSDSterowanie: Pilot z Lidla – SilverCrest SFB 10.1 C3HTPC: AsRock A330ION | DVBSky s960 | TBS5922Dzielić się zawsze warto… Osobiście używam ikon, które instalowały się domyślnie z jedną ze starych wersji TVHeadend.smutoZasłużony OfflinePostów: 187Pomógł: 21no to może warto wprowadzić jakiś porządek w zakresie ikon i bazowego systemu.A dział Download to co to jest i jak tam zaistnieć?smutoMacieySenior OfflinePostów: 1213Pomógł: 89KODI: Kodi 14.0 “HelixOS: W7-64, OpenElecNAS: TakMySQL: TakSterowanie: Logitech 300iHTPC: PC (SSD,AMD, RADEON) + RPiLink na górze strony Można przesłać dowolny program lub archiwum + dodać jakiś opis Po akceptacji moderatora pojawi się w wybranej sekcjizet120Moderator OfflinePostów: 338Pomógł: 35KODI: 16OS: Linux, Mac OS X, FreeBSDSterowanie: Pilot z Lidla – SilverCrest SFB 10.1 C3HTPC: AsRock A330ION | DVBSky s960 | TBS5922Dozwolony max. rozmiar: 2048 KBCzy ta informacja jest aktualna? Jeżeli tak to mamy problem, “moje” ikony po spakowaniu “ważą” ok. 60M MacieySenior OfflinePostów: 1213Pomógł: 89KODI: Kodi 14.0 “HelixOS: W7-64, OpenElecNAS: TakMySQL: TakSterowanie: Logitech 300iHTPC: PC (SSD,AMD, RADEON) + RPiTak. Mamy ustawiony limit na wysyłanie plików. Wrzuciłem twoją paczkę ręcznie do Download: xbmc.org.pl/download/viewdownload/6-inne…ki/96-loga-stacji-tvzet120Moderator OfflinePostów: 338Pomógł: 35KODI: 16OS: Linux, Mac OS X, FreeBSDSterowanie: Pilot z Lidla – SilverCrest SFB 10.1 C3HTPC: AsRock A330ION | DVBSky s960 | TBS5922No i super.Wątek odtworzony z archiwalnej wersji strony.