“Brak połączenia. Sprawdź ustawienia sieci.” Forum kodi2 maja 201425 stycznia 2021dawdi17Junior OfflinePostów: 56Pomógł: 0Dzień dobry. Mam problem. Otóż XBMC zgłasza problem z siecią mimo iż internet normalnie jest. Komputer wrócił z gwarancji (naprawa wyjścia hdmi) i od tego czasu nie mogę nic zescrapować. System i reszta pozostał ten sam. O co może chodzić?ZbychuSenior OfflinePostów: 877Pomógł: 107KODI: Najnowsza BetaOS: OpenElec, W7-64NAS: TAKMySQL: TAKSterowanie: Piloty: Logitech 300i, Medion x10, Key: Logitech k400, Android Remore: YatseHTPC: 2xPC + RPi, czasem AndroidFirewall ? Anywirus ?dawdi17Junior OfflinePostów: 56Pomógł: 0Panie takich podstawowych rzeczy próbowałem wszystkiego… Trudno Eden poszedł do piachu, zainstalowałem Gotham RC1 no i po problemie.ZbychuSenior OfflinePostów: 877Pomógł: 107KODI: Najnowsza BetaOS: OpenElec, W7-64NAS: TAKMySQL: TAKSterowanie: Piloty: Logitech 300i, Medion x10, Key: Logitech k400, Android Remore: YatseHTPC: 2xPC + RPi, czasem AndroidNie pisałeś ze miałeś jeszcze Eden…Wątek odtworzony z archiwalnej wersji strony.