jak wywalić logo Pi z ekranu Forum kodi2 stycznia 201625 stycznia 2021sebeqOFFLINEJuniorPostów: 2Oklaski:KODI:Mam Pi 2, zainstalowałem openelec, ale wkurzające jest to logo Pi, które jest na sztywno w prawym górnym ekranie, nawet w czasie oglądania filmów – da się to jakoś wywalić?MacieyOFFLINESeniorPostów: 1184Oklaski: 22KODI: Kodi 14.0 “HelixW7-64, OpenElecTo nie logo tylko informacja dla ciebie że masz za małe zasilanie Zmień zasilacz na ten z większym amperażem Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu TapatalkasebeqOFFLINEJuniorPostów: 2Oklaski:KODI:Ok, dzięki za odpowiedź. W takim razie musi być problem z kablem, bo ładowarka ma 2,1 A. SebeqPiterOFFLINEAutor ArtykułówPostów: 502Oklaski: 12KODI: HelixW7, OpenElecTak mialem wielokrotnie z tym do czynienia – ta sama ładowarka z wyjsciem USB na roznych przewodach USB byla lepiej lub gorzej lubiana przez Maline Ale równie czesto widzialem rowniez zasilacze 2A które nie dawały rady PI, gdy tym czasem 1A smigał…Wątek odzyskany z archiwalnej wersji strony.