Udostępnianie dysku Kodi Forum kodi3 maja 201625 stycznia 2021piter26Junior OfflinePostów: 2Pomógł: 0Cześć. Mam Kodi (Openelec) postawione na RPI3. Do Raspberry podłączony jest dysk USB 1T. I teraz jak zrobić bym mógł z 2giego komputera (vista) dodawać pliki na dysk? Będę wdzięczny za rady.AdminAdmin OfflinePostów: 59Pomógł: 4KODI: 16OS: Windows7KODI na jakim systemie ? OpenElec ?Edytuj swój profil…ZbychuSenior OfflinePostów: 871Pomógł: 89KODI: Najnowsza BetaOS: OpenElec, W7-64NAS: TAKMySQL: TAKSterowanie: Piloty: Logitech 300i, Medion x10, Key: Logitech k400, Android Remore: YatseHTPC: 2xPC + RPi, czasem AndroidWydaje mi sie ze jak wejdziesz przez windows w openeleclubTWOJE_IP_MAILNYto teraz on juz pokazuje tam zewn napędy i pamięci flashA jak nie to mozesz dodac dowolny udzial edytujac plik samba.conf wiki.openelec.tv/index.php?title=Sharing_files_from_OpenELECpiter26Junior OfflinePostów: 2Pomógł: 0Dzięki za pomoc. Działa. Wysłane z mojego CHM-U01 przy użyciu TapatalkaWątek odtworzony z archiwalnej wersji strony.