Manager tworzący dane do wczytania offline.

• djwozik79
  • Bywalec
  • KODI: 17.1
  • NAS: tak
  • MySQL: nie
  • HTPC: Termaltake 202, 450gts , 4gb ram, 2 x4 955/ intel stick 2/32 oraz s6 edge plus

Szukam managera który korzysta z scrapera filmwebu lub themoviedb.org (opisy po polsku) i pobiera wszystkie pliki niezbędne do wczytania przy użyciu nowego systemu i nowej instalacji Kodi. W czym problem, przetestowałem kilka manageró m.in Tiny i Ember. Tiny odpowiada mi lepiej lecz wciąż część zawartości w pliku .nfo to odnośniki do stron gdzie znajdują się grafiki fanartów, posterów, thumbsów , aktorów. Same pobieranie danych i obsługa tmm mi odpowiada. Aby to przetestować po użyciu TMM odciąłem się na routerze od internetu i część danych się nie wczytuje do Kodi`ego np: thumbs, poster choć poster.

Czy ktoś testował dodawanie danych do biblioteki bez podłączenia do internetu ?

ps. Pliki stworzene przes starą wersję xtb chyba wczytują mi się prawidłowo choć w 100% nie sprawdziłem , tylko pliki zawarte w kat. aktors mam w formacie tbn i ich kodi z automatu nie czyta lecz po zmianie na jpg wczytują się jednakże w starych .nfo tworzonych przez XTB mam o wiele mniej informacji niż w pliku z TMM.

Wątek odtworzony z archiwalnej wersji strony.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.