Jako że mam dużą kolekcję filmów na DVD i żeby była ona widoczna w XBMC, to zrobiłem tak jak polecał kolega w tym poście. Wszystko było ok, dopóki nie odkryłem XTB. Wszsytko fajnie działa z filmami na dysku twardym, ale właśnie tych plików .disc nie widzi. Próbowałem wszsytkiego: zmiany rozszerzenia, kopiowanie do osobnych folderów, jednak XTB nadal nie wykrywa. Dałoby się jakoś to zrobić ? Niedługo planuję budowę HTPC i chciałbym właśnie mieć już całą bibliotekę, żeby później było szybciej i nie obciążać łącza Pozdrawiam
Witam, odkopuję temat, bo dzisiaj miałem ochotę odświeżyć sobie kolekcje DVD na płytach w XTB i niestety format plików .disc w ogóle nie jest wykrywany. Jest szansa na zmianę ? Bo nie chcę mi się uzupełniać kolekcji przez scraper w samym Kodi. Pozdrawiam, sluzu
PS. Wcześniej też działało, prawdę mówiąc nawet nie wiem kiedy przestało PS2. Jedyny problem to pobieranie czasu trwania filmu, ale to malutki minusik, bo zapewne teraz jest on pobierany z pliku.
Maciey
Senior
KODI: Kodi 14.0 “Helix
NAS: Tak
MySQL: Tak
Sterowanie: Logitech 300i
HTPC: PC (SSD,AMD, RADEON) + RPi
Przepraszam przyznaje sie ze super tego nie testowalem. Tak czas pobiera z pliku – co w tej sytuacji się pokazuje ?