Nowe pierdołki do poprawy :)

• djwozik79
  • Bywalec
  • KODI: 17.1
  • NAS: tak
  • MySQL: nie
  • HTPC: Termaltake 202, 450gts , 4gb ram, 2 x4 955/ intel stick 2/32 oraz s6 edge plus

Może najpierw co by się jeszcze przydało :

1) Gdy używamy szukania obrazka za pomocą google oprócz dopisku movie mógłby dodawać jeszcze rok (bo taki zazwyczaj mamy po pobraniu info z fimwebu i braku fanartu)

Do poprawy :

2) Przy tym filmie :
www.filmweb.pl/film/Jeff+wraca+do+domu-2011-563097
przy pobieraniu info z filmwebu po pobraniu fanartów staje i dupa ….

3) Gdy mamy film dodany do XTB i XBMC ale nie mieliśmy trailera, dodajemy ręcznie trailer i XTB nie odświeża info o istniejącym trailerze (trzeba usunąć z bazy dodać na nowo i widzi),

4) XTB po kliknięciu pobierz nie informuje nas o brakach trailerów w liczbach (ale ten temat już chyba kiedyś ruszałem).

5) Gdy uruchomimy program i wciśniemy np. filmweb lub usuń z biblioteki bez wcześniejszego wciśnięcia pobierz program sypie błędami (może by je dać nieaktywne przed kliknięciem pobierz,

wiem że kupe roboty ale nie pierwszy raz chwalę ten programik i szkoda by było aby miał takie głupie błędy.

• Maciey
  • Senior
  • KODI: Kodi 14.0 “Helix
  • NAS: Tak
  • MySQL: Tak
  • Sterowanie: Logitech 300i
  • HTPC: PC (SSD,AMD, RADEON) + RPi
Dzięki.
Jak widzę to są malutkie poprawki, postaram sie poprawić szybko

• marx
  • Autor Artykułów
  • KODI: 15.2
  • NAS: Nie
  • Sterowanie: Logitech Harmony
A to co ja zgłaszałem? Masz tam konkretne linie błędów, program generalnie w miarę działa jak się klika kontynuuj, tyle że to strasznie upierdliwe

• Maciey
  • Senior
marx napisał:

A to co ja zgłaszałem? Masz tam konkretne linie błędów, program generalnie w miarę działa jak się klika kontynuuj, tyle że to strasznie upierdliwe

Też jest na radarze:)

• Maciey
  • Senior
djwozik79 napisał:

Może najpierw co by się jeszcze przydało :

1) Gdy używamy szukania obrazka za pomocą google oprócz dopisku movie mógłby dodawać jeszcze rok (bo taki zazwyczaj mamy po pobraniu info z fimwebu i braku fanartu)

Do poprawy :

2) Przy tym filmie :
www.filmweb.pl/film/Jeff+wraca+do+domu-2011-563097
przy pobieraniu info z filmwebu po pobraniu fanartów staje i dupa ….

3) Gdy mamy film dodany do XTB i XBMC ale nie mieliśmy trailera, dodajemy ręcznie trailer i XTB nie odświeża info o istniejącym trailerze (trzeba usunąć z bazy dodać na nowo i widzi),

4) XTB po kliknięciu pobierz nie informuje nas o brakach trailerów w liczbach (ale ten temat już chyba kiedyś ruszałem).

5) Gdy uruchomimy program i wciśniemy np. filmweb lub usuń z biblioteki bez wcześniejszego wciśnięcia pobierz program sypie błędami (może by je dać nieaktywne przed kliknięciem pobierz,

wiem że kupe roboty ale nie pierwszy raz chwalę ten programik i szkoda by było aby miał takie głupie błędy.

Wszystko poza #4 naprawione w wersji 0.8.12B.
Punkt #4 musisz mi dokładniej wyjaśnic…

• Qca
  • Junior
  • KODI: zawsze najnowsza
  • MySQL: Nie
  • Sterowanie: Pilot
  • HTPC: Piękny
W wersji 0.8.12B. i chyba już troszkę wcześniejszej znikła jedna przydatna rzecz.
Przy wyszukiwaniu filmu XTB wyświetlał propozycje pasujące do wyszukiwanej frazy w takiej ładnej tabelce razem z ROKIEM PRODUKCJI, teraz tego roku nie wyświetla ;/ a przydawało się.

Pozdrowienia

• Maciey
  • Senior
Poprawione w 0.8.16

Wątek odtworzony z archiwalnej wersji strony.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.