Witam, nie mogę ściągnąć Toolboxa. W dziale download jest ciągle napis, że opcja dostępna tylko dla zalogowanych. Natomiast, gdy wejdę w link “Download” z tej strony: xbmc.org.pl/lista-artykulow/8-specialne/25-xbmc-toolbox.html to wyskakuje błąd 404.
Nie mogę pobrać XBMC Toolbox (XTB) 0.9.22 Beta, za to nie ma problemu z starszymi wersjami. Czemu tak jest? Bardzo proszę o wstawienie alternatywnego downloadu.
EDIT. Już działa, ale tak przed momentem nie było…
Witam, mam podobny problem jak koledzy – pomimo zalogowania się nie mogę zassać najnowszej wersji XTB (tej z grudnia), ze starszymi wersjami nie mam tego problemu. W miarę możliwości proszę o poprawę linka. Czy inni też mają taki problem ?
Maciey
Senior
KODI: Kodi 14.0 “Helix
NAS: Tak
MySQL: Tak
Sterowanie: Logitech 300i
HTPC: PC (SSD,AMD, RADEON) + RPi
Włączyłem pobieranie dla wszystkich całej kategorii XTB Tak czy siak ta wersja potrzebuje jeszcze kilku poprawek…
Znów występuje problem z pobraniem najnowszej wersji XBMC Toolbox (0.9.24). Chyba coś jest namieszane w ustawieniach Joomli, przy dodawaniu nowych plików na serwer (uprawnienia dla użytkowników). Starsze wersje można pobrać bez problemu.
Znowu nie działa. W tym dziale forum jest napisane ” Proszę się zarejestrować lub zalogować aby pobierać pliki z tej kategorii.” Ale przecież jestem zalogowany. Zróbcie możliwość pobrania XTB bez logowania.
Maciey
Senior
Kurcze nie wiem co sie dzieje z tym komponentem – musimy go wymienić Tymczasem mam nadzieje ze poprawiłem i powinna byc mozliwosc pobierania bez zalogowania…
Jest OK tzn można ściągnąć ale jest problem. Mam zainstalowaną wersję 0.9.28. Beta, gdy uruchomię program proponuje mi ściągnięcie nowszej wersji i ściąga ale dokładnie taką samą 0.9.28.Beta, gdzie bug?
Maciey
Senior
Będzie poprawione w XTB w nowej wersji (po zmianie domeny)