Witam, system Windows 7, podczas pobierania danych po naciśnięciu przycisku Filmweb, Toolbox prawidłowo pobiera wszystkie obrazki, po czym wysypuje się z komunikatem Błąd krytyczny aplikacji. Dane zapisane do logu. The specified exetutable is not a valid application for this OS platform. Próbowałem na różnych wersjach XBMC oraz Kodi a także na czystym systemie Win 7. Na katalogach lokalnych i zdalnych z tym samym skutkiem. Przypuszczam że dzieje się to podczas pobierania informacji do pliku INF. Być może nastąpiły zmiany na stronie. Używam tej aplikacji od dawna i jestem z niej bardzo zadowolony. Dotąd było OK. Co prawda nie używałem jej jej już od jakiegoś czasu. Pozdrawiam Po akcji, w katalogu są wszystkie obrazki, brakuje pliku INF
Musialbym dokladniej sprawdzić Wyglada na to ze problem wystepuje przy pobieraniu długosci filmu: Z logu funkcja: xbmc.org.pl.Helper.GetFileDuration
Ta funkcja uruchamia zewnetrzny proces ffmpeg
Sam mam W7 i nie mam problemów z tym – napisz prosze jaka wersje W7 uzywasz (ilu bitowa ?) Mozesz ew sprobowac pobrac nowszego ffmepeg’a dostosowanego do twojej architektury i wrzucić do katalogu gdzie zainstalowaleś XTB – moze pomoże
Mój windows 7 jest 32 bitowy. Już wszystko ok, pomogła podmian ffmpega w katalogu XBMCtoolbox na odpowiedni do mego systemu. Wszystko pięknie biega. Wielkie dzięki i pozdrowienia. Jzf