Błąd krytyczny aplikacji…

Witam,
system Windows 7, podczas pobierania danych po naciśnięciu przycisku Filmweb, Toolbox prawidłowo pobiera wszystkie obrazki, po czym wysypuje się z komunikatem Błąd krytyczny aplikacji. Dane zapisane do logu. The specified exetutable is not a valid application for this OS platform.
Próbowałem na różnych wersjach XBMC oraz Kodi a także na czystym systemie Win 7. Na katalogach lokalnych i zdalnych z tym samym skutkiem. Przypuszczam że dzieje się to podczas pobierania informacji do pliku INF. Być może nastąpiły zmiany na stronie. Używam tej aplikacji od dawna i jestem z niej bardzo zadowolony. Dotąd było OK. Co prawda nie używałem jej jej już od jakiegoś czasu.
Pozdrawiam
Po akcji, w katalogu są wszystkie obrazki, brakuje pliku INF

Załączniki:

• Maciey
  • Senior
  • KODI: Kodi 14.0 “Helix
  • NAS: Tak
  • MySQL: Tak
  • Sterowanie: Logitech 300i
  • HTPC: PC (SSD,AMD, RADEON) + RPi
Musialbym dokladniej sprawdzić
Wyglada na to ze problem wystepuje przy pobieraniu długosci filmu: Z logu funkcja:
xbmc.org.pl.Helper.GetFileDuration

Ta funkcja uruchamia zewnetrzny proces ffmpeg

Sam mam W7 i nie mam problemów z tym – napisz prosze jaka wersje W7 uzywasz (ilu bitowa ?)
Mozesz ew sprobowac pobrac nowszego ffmepeg’a dostosowanego do twojej architektury i wrzucić do katalogu gdzie zainstalowaleś XTB – moze pomoże:)

Mój windows 7 jest 32 bitowy.
Już wszystko ok, pomogła podmian ffmpega w katalogu XBMCtoolbox na odpowiedni do mego systemu.
Wszystko pięknie biega. Wielkie dzięki i pozdrowienia.
Jzf

• baseofdrum
  • Junior
potwierdzam wystepowanie bledu.
Podmiana ffmpeg pomogla ,dziekuje

Wątek odzyskany z archiwalnej wersji strony.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.