Witam na zagranicznych forach duzo osob ma androida z kodi ktory obsługuje TrueHd i Master Hd. Niestety nie moge takiego softu kodu znalezc. Czy ktos moze cos doradzic? Mam tv box MXIIIg z androidem 5.1
fryta
Junior
KODI: krypton
sorka ale na tym nie da rady RK3368 vs S905 cpu
artiz_
Junior
Tzn. Moj procesor nie obsługuje tych kodekow dzwieku? A jest gdzies lista jakie obsluguje?
artiz_
Junior
fryta napisał:
sorka ale na tym nie da rady RK3368 vs S905 cpu
kolego zakupiłem kIII z s905 czy teraz mogę korzystac z truehd itp bo nadal opcje mam nieaktywną
kobrawerde
Bywalec
KODI: Kodi 17 Krypton
Sterowanie: OrigenAE RC153 / Streacom ST-IRPB
HTPC: LibreELEC (AeonNOX) / AT5IONT-I
To w końcu jak jest odtwarza ci najnowsze kodeki czy nie …bo tu piszesz że wszystko Ok ??? kodi.org.pl/forum/android/4168-dts-hd-w-mxq-pro#13247 Ps. jeśli nie …to rozwiązanie jest jedno musisz czekać na nowe FW …bo raczej sprzętowo wszystko powinno być OK ? …..
Mam MXQPro na S905 i nie odtwarza DTS True/MA HD, ekperymantalne Kodi też nie pomaga.
artiz_
Junior
kobrawerde napisał:
To w końcu jak jest odtwarza ci najnowsze kodeki czy nie …bo tu piszesz że wszystko Ok ??? kodi.org.pl/forum/android/4168-dts-hd-w-mxq-pro#13247 Ps. jeśli nie …to rozwiązanie jest jedno musisz czekać na nowe FW …bo raczej sprzętowo wszystko powinno być OK ? …..
Kolego sciągłem program vidon.me- na nadroida(wyglada tak samo jak kodi)tam masz opcje ktora wł truhd i master hd. Poczatkowo myslalem ze działa bo wł mad maxa w truhd i na amplitunerze pokzało sie truhd. Moje szczescie jednak nie trwało długo. Odpaliłem kolejne filmy i obraz w 80% filmow klatkuje lub wogle nie słychac dzwieku. Rece mi juz opadaja. Kolego wyproboj program vidon.me moze i ciebie bedzie on lepiej działał
nazywasz się kiler, masz ksywe kiler i jesteś kiler !!!
W wersji pro puszcza dts hd ma. Niestety zdarzają się dropy dźwięku. Vidon bazuje na kodi 14 chyba więc trzeba poczekać na nowe, pełne kodi, ma być pełne wsparcie dla dts hd.
artiz_
Junior
Ale mowisz ze trzeba zaczekac na nowe kodi 17? Czy o nowym vidon
nazywasz się kiler, masz ksywe kiler i jesteś kiler !!!