Sterowanie: OrigenAE RC153 / Streacom ST-IRPB
HTPC: LibreELEC (AeonNOX) / AT5IONT-I
Pojawiła się nowa alternatywa dla OpenELEC-a o nazwie LibreELEC więcej tu: forum.libreelec.tv/index.php Jak na razie nie miałem sposobności przetestować …ale z tego co poinformowali na forum wersja Generic jest także pod starsze komputery. Nie trzeba szukać tzw wersji legacy … przy instalacji ponoć LibreELEC sam wykrywa jakie sterowniki itp instalować w systemie.
Piter
Autor Artykułów
KODI: Ostatni stabilny
NAS: TAK
MySQL: TAK
Sterowanie: Logitech 300i, Logitech K400
HTPC: HTPC + RPi
Wlasnie testuje i dziala OK Jak czytam ich celem jest szybsze odpowiadanie na release Kodi (w OE czesto czeka sie tygodniami na nowy update) – konkurencja moze tylko pomoc
Na razie nie widze wiekszych roznic pomiedzy OE. Zdizwilo mnie ze tyle wtyczek sie zaktualizowalo po przesiadce na LE (w tym jezykowe /po co?/ -np japonski -ktorych nie uzywam…)
kobrawerde
Bywalec
KODI: Kodi 17 Krypton
Sterowanie: OrigenAE RC153 / Streacom ST-IRPB
HTPC: LibreELEC (AeonNOX) / AT5IONT-I
Zawsze to jakaś alternatywa …choć jeśli spojrzeć na to kto jest adminem / moderatorem itd ….na „ichnim” forum to raczej na zbyt wiele nie trzeba liczyć ot taka kolejna kalka / klon OE … a może to tylko moja spiskowa teoria …. gdyby np zjednoczyli siły i do prac nad nowym FW zaprosili / zwerbowali …jak zawał tak zwał np. Alexa i innych obeznanych w temacie …to na pewno można by liczyć na naprawdę dobre i innowacyjne FW …a tak jest i chyba będzie jw. wspomniałem kolejny klon OE … tylko pytanie poco ? ….nie mam najmniejszego pojęcia Pewnie czas pokaże pozdro !