KOdi na tv z linuxem

• Olo75
  • Junior
  • KODI: 17.1

Witam.Mam taką sprawę i do was piszę, ponieważ nie znam się na systemie Linux.Sam posiadam tv z androidem i z Kodi nie mam żadnego problemu.Znajomy kupił tv Sony kdl49we750 z systemem ( oficjalna strona sony podaje Linux, natomiast na jakiejś stronie wyszperałem że jest to nowy system sony o nazwie”sony smart tv 2017″ ). Znajomy chciałby mieć w tv Kodi , ale niestety ja nie potrafię wgrać programu na tv , nawet nie wiem jak podejść do tego tematu . Oczywiście łączę się przez przeglądarkę opera w tv z oficjalną stroną Kodi lecz nic nie chce się ściągnąć tylko wyskakuje opis z wikipedii .Na necie wyszperałem jak to wgrać ale na komputer. Niestety nie da się tego zrobić na tv , brakuje mi okienka z poleceniami do wpisywania komend.Z mojej strony proszę gości ogarniętych w linuxie lub mających większa wiedzę o pomoc w rozwiązaniu tego tematu .Wiem że to jest nowy model tv z 2017 i mogą być z tym problemy. Dzięki z pomoc , próbę pomocy , złośliwe komentarze, uwagi lub jakikolwiek znak że temat nie trafił w próżnię globalnego internetu.

Wątek odzyskany z archiwalnej wersji strony.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.